In een Seat Leon private lease rijden betekent zorgeloos rijden in een nieuwe Seat. Met fijne motoren en de nieuwste mulitmedia technologie is het een fijne auto. Maar waar onderscheidt een Seat Leon zich van andere auto’s en waar is de Seat Leon mee uitgerust?

De Seat Leon onderscheidt zich allereerst door zijn fraaie design en dynamisch lijnenspel van bijvoorbeeld de nieuwste Volkswagen Golf. De Seat Leon is een doordachte auto die erg modern is met veel binnenruimte.

Het interieur van de Seat Leon volgt de trend om zoveel mogelijk zaken te bedienen via een beeldscherm. Op deze manier wordt het aantal knoppen en hendels verminderd en beperkt. In de Leon zijn alle knoppen verdwenen, zit in het midden een groot 10,1 inch infotainmentscherm en zit achter het stuur een virtual cockpit wat ook digitaal is. Daarnaast loopt er een verlichte sierstrip om het dashboard van het ene portier naar de andere. Wanneer je aan het rijden bent en een voertuig zit in je dode hoek, dan kleurt deze oranje om aan te geven dat je moet opletten.

De Leon straalt flair, sportiviteit en passie uit. De auto is strak vormgegeven met oog voor detail. Het lijnenspel is een combinatie van ronde vormen met scherpe randen.